BRAVO STANIVUKOVIĆU: Draško zabranio nastup trepera koji zaglupljuju omladinu

Draško Stanivuković izjavio je da ne podržava koncert reperskog dvojca Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj, a kontroverzni reper je odgovorio gradonačelniku Banja Luke skandaloznim videom koji je snimio i u kom sve vreme nekontrolisano viče i krevelji se u kameru.

Draško Stanivuković je, naime, na svom Instagramu izjavio da neće podržati koncert kontroverznog dvojca.

– Banja Luka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom “Desingerica i Pljugica”. U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima-piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu, što je očigledno izrevoltiralo kontroverznog Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, pa je snimio sraman video u kom se obraća gradonačelniku Banja Luke ističući da na ova način skuplja političke poene.

 Okej, kapiram bajo ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, alo preko nas da skupljaju te političke poene – započeo je kontroverzni reper Desingerica i nekontrolisano počeo da viče u kameru: „Šta je Breskvica uradila bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme… Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape… Nikad neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, neću prestati da mokrim čarapama da gađam ljude, nećuuu, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj 1. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu bajo, to se nikad neće desiti – ponavljao je kontroverzni reper.

Osim što je javnost osudila njihovo neumesno ponašanje na sceni i pevač Sloba Radanović reagovao je na skandalozne snimke ovih repera na primorju, na kojima se vidi kako Desingerica blagim pokretima kontinuirano udara patikom u glavu devojku iz publike, kojoj je dao mikrofon u ruke i koja peva u tom trenutku.

Inače, njima je svojevremeno zbog degutantnog ponašanja na sceni otkazan nastup u Prijedoru.

- Advertisement -
SourceBlic

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Žena rođena sa pola srca rodila blizance

Jedna 36-godišnja žena, rođena sa samo jednom srčanom komorom, rodila je blizance u rimskoj univerzitetskoj bolnici Gemeli. Kako je objavila...

Obavezno pročitajte

Srodni članci