OTKRIVAMO: Evo ko stoji iza novosadskog portala LUFTIKA

Sajt Luftika se ne finansira od strane Grada Novog Sada, ali se finansira iz džepa Beograda. Tačnije beogradskog političara koji na mala vrata putem sajta želi da uđe u Novi Sad.

Profesionalan, sa profesionalnim tekstovima i odličnim dizajnom, gotovo kameleonski napravljen sajt za koji niko ne bi rekao da iza njega stoji neko ko je vlast i ko ima veze sa radikalštinom i njihovim zaostavštinama.

Nastrojen proevropski, uz često ekskluzivne vesti koje izlaze samo na tom portalu, ali i zanimljivi tekstovi koji nemaju konkretno veze sa politikom, ali prate keywords što će reći da su sajt i koji prati svetske aktuelnosti kako bi ostao u samom vrhu pri čitanju bar u Srbiji.

Sajt Luftika se ne finansira od strane Grada Novog Sada, ali se finansira iz džepa Beograda. Tačnije beogradskog političara koji na mala vrata putem sajta želi da uđe u Novi Sad.

Kako portal Čitaj gari saznaje, iz samog vrha političke scene reč je o bivšem ministru vojske, bivšem ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću koji se nalazio u epicentru dešavanja mnogih velikih i svima poznatih afera, ali takav tekst na portalu nećete moći da pronađete.

Dok je isti taj portal prenatrpan negativnim tekstovima i komentarima na temu Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, što jasno govori o tome da je portal i bez obzira na naš izvor, vidno okrenut ka jednoj strani, u želji da pokuša da diskredituje onu drugu stranu, kakva god ona bila.
https://luftika.rs/?s=sns

A opet, o Nebojši Stefanoviću mogu se pronaći samo afirmativni tekstovi, ni jedan jedini negativan, a čak se nalaze i tekstovi o njegovoj devojci. Dok tekstove koji su kritički osvrnuti ka Nebojši Stefanoviću na sajtu Luftika, nećete pronaći i uzalud ćete tražiti, ako pokušate. Oni ne postoje.
Mi smo probali a probajte i vi
https://luftika.rs/?s=nebojsa+stefanovic

Zanimljivo je da građanski orijentisane portale otvaraju upravo ljudi sa vlasti, čime često uspeju da na te sajtove dovedu publiku koja potencijalno glasa za tzv. građanske stranke.

Da li kao što stoje iza velike veličine portala, vlast stoji i iza tzv. građanskih partija i pokreta? Da li Nebojša Stefanović, s obzirom da je izgubio prilično veliki uticaj u Beogradu i uticaj u samoj Srpskoj naprednoj stranci, pokušava da se dohvati kroz ovaj portal Novog Sada?

Ne znamo, ali javno postavljamo ovo pitanje.

- Advertisement -

43 KOMENTARA

  1. Luftika „zglajzno“ sa ministra pa sad treba da zameni sadašnjeg ministra da bi u NS sve ostalo pod njihovom kontrolom. Zato ga šef ni ne pljuje… Nebojša iz Beograda spao na Novi Sad 🤣 Bagra!😡✊

  2. Slina od botova napravi portal??? To je standardna procedura kod svih lopova koji pokušavaju legalizirati oteto, kroz tvrtke koje se bave „mekim pranjem“??? Do centrifuge???

  3. Одмах је јасно да је антисрбски оријентисан портал, јер пише на латиници.

  4. Nije profesionalan sajt, oni samo prekucavaju gluposti iz kurira, the sun, blic zena,
    besramno prekucavanje svaka druga rec pogresna, a 80% stranice reklame

  5. Ima bar tri režimska portala u Zr…. Hrane se parama iz budžeta i kao strogi su prema vlasti… Portal Zrenjaninski, ZR klik, I love Zr…. i… Cvrc…

Prokomentarišire

Najnovije vesti

“Mi i Vi: Tri godine kasnije…” JP “Pošta Srbije” i Institut za veštačku inteligenciju zajedno u budućnost

U prestižnom ambijentu univerzitetskog kampusa u Novom Sadu, Institut za veštačku inteligenciju Srbije obeležio je tri godine uspešnog rada....

Obavezno pročitajte

Srodni članci