Popović: Želim da svaki trener u Srbiji doživi ono što sam ja u Vojvodini

Trener Vojvodine Ranko Popović rekao je da je ponosan posle igre svoje ekipe i sa igračem manje, ali i na sve što je doživeo na „Karađorđu“ ove jeseni.

Fudbaleri „stare dame“ izgubili su sinoć od Voždovca sa igračem manje rezultatom 3:2, a Popović je posle meča čestitao domaćinu na pobedi.

„Bila je ovo čudna utakmica. Voždovcu čestitke na pobedi, ali i na igri. Mi smo prvo poluvreme igrali sa dva igrača manje, drugo bez jednog, propustili smo mnogo toga. Ali smo pokazali da možemo i umemo da igramo fudbal kada radimo ono što treba da radimo, čak i kada imamo igrača manje. Nažalost, veći deo utakmice igrali smo bez nekih igrača“, rekao je Popović.

On je potom potvrdio da neće biti u Vojvodini u drugom delu sezone.

„Vojvodina uvek ima planove, ja, nažalost, neću biti tu. Ali, hoću da kažem, ovo što sam ja doživeo u ovom klubu, želim da svaki trener u Srbiji oseti, barem deo toga. Tu podršku od predsednika, saradnju sa direktorom, svakodnevni život sa svim ljudima u klubu i igračima“, rekao je Popović.

Dodao je da mu je bila velika čast i privilegija što je bio deo ovog kolektiva.

„Ako sam mogao bilo čime da doprinesem za neki boljitak, onda sam presrećan“, naveo je Popović.

- Advertisement -
Source021

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Žena rođena sa pola srca rodila blizance

Jedna 36-godišnja žena, rođena sa samo jednom srčanom komorom, rodila je blizance u rimskoj univerzitetskoj bolnici Gemeli. Kako je objavila...

Obavezno pročitajte

Srodni članci