ZATVARA SE JOŠ JEDNO KULTNO MESTO U NOVOM SADU: Pozdravili se sa rečima “Dragi naši, doneli smo odluku da se ovo poglavlje završi…”

Knjižara „Most“ koja se nalazi u Novom Sadu u pasažu u Zmaj Jovinoj ulici, nakon tri decenije postojanja, zatvara vrata za sve knjigoljupce.

“Dragi naši, u 2023. ulazimo sa tužnim vestima. Pored sveg našeg truda i napora da sačuvamo utočište za knjigoljupce, ipak je došao dan kada smo doneli odluku da je vreme da se ovo poglavlje završi. Želimo da se zahvalimo svima koji su tokom gotovo tri decenije bili uz nas. Pozivamo vas da iskoristite priliku i nabavite knjigu koju želite po sniženoj ceni, a ovu vest podelite kako bi došla do što više knjigoljubaca“, napisao je tim knjižare Most, na svojoj Fejsbuk stranici.

Foto: FB/Knjižara Most

„Konkurencija je velika i jaka. Nalaze nam se bukvalno iznad glave dve velike knjižare sa izlozima, svojim izdanjima koja na neki način drže taj knjižarski monopol, iako zaista ne bih želela da za ovu situaciju okrivim nikoga do jednostavno jedne celokupne situacije koja je u zemlji“, rekla je vlalsnica knjižare Korana Borović za RTV.

- Advertisement -
SourceNS Uzivo

Prokomentarišire

Najnovije vesti

“Mi i Vi: Tri godine kasnije…” JP “Pošta Srbije” i Institut za veštačku inteligenciju zajedno u budućnost

U prestižnom ambijentu univerzitetskog kampusa u Novom Sadu, Institut za veštačku inteligenciju Srbije obeležio je tri godine uspešnog rada....

Obavezno pročitajte

Srodni članci