JKP PARKING SERVIS NA NEOSNOVANE TROŠKOVE UTROŠIO 38,5 MILIONA DINARA: Danče Urošević jedan od glavnih dobitaša

Ko krade pare srpskom narodu dok ga mediji zaluđuju crnim panterom i rijaliti programima? Ko krade pare srpskom narodu dok BIA bira koji će gosti da gostuju na određenim televizijskim programima i da sediraju i zatupljuju sopstveni narod. Kako ih nije sramota? Zato što ovde nema sramote. Živimo u državi u kojoj se događa svakodnevna veleizdaja srpskog naroda, a klanja se njegovom veličanstvu profitu, sve pod plaštom zarade. Na Boga su zaboravili, ako su ikada i verovali u njega. Ili je Bog samo namenjen za običan narod?

Nekadašnji pravni zastupnik firme Respect legal Danče Urošević, koji je u novembru 2019. godine za korupciju optužio Marka Bastaća, tadašnjeg predsednika opštine Stari grad, i tako zbog toga kao uzbunjivač postao poznat široj javnosti nije zbog toga ostao bez posla niti mu je stavljen „katanac na firmu“, kako je tada najavljivao, već naprotiv. Sve suprotno u odnosu na izrečeno. Pobeđivao je na javnim nabavkama u partnerstvu sa različitim firmama, pokazuje istraživanje koje je sprovedeno više puta od različitih novinskih agencija. Što samo govori o sprezi vlasti i opozicije, dok se u narodu predstavljaju kao oponenti jedni drugima, a zapravo su i jedni i drugi opozicija, sopstvenom srpskom narodu koji grca u bedi i siromaštvu čekajući milost od vrha vlasti. O svemu tome je 2019. godine izvestio portal VOICE. Ali samo donekle, ovo su novi detalji.

Sledi detaljan spisak, sa tabelama pljačke našeg naroda preko JKP Parking servis iz Novog Sada koji su javno dostupni svakom građaninu a niko do sada nije smeo da objavi, zato što su svi u prećutnom dogovoru.

Uvidom na sajtu Parking servisa NS moze da se vidi plan javnih nabavki:
https://www.parkingns.rs/dokumenta


Ono što je važno za narod, za javne nabavke do milion dinara ne mora da se raspisuje javni konkurs (nego mogu samo da se
zatraže tri ponude od dobavljača)
dok se preko vrednosti od milion dinara obavezno raspisuje javni konkurs.

2021. godina

Ipak, 2021. godine po planu javnih nabavki sporne su bile tri iste, i bile su u vrednosti od 13 025 000 dinara. Što će reći da je neko bahato, bez skrupola i moralnih graničnika ukrao više od 13 miliona dinara.

Ispod u tabelama podvučeno je žutim slovima sve što je bilo sporno.

Izvor JKP PARKING SERVIS
Izvor JKP PARKING SERVIS

Kao što može da se vidi Parking servis je planirao da utrošu 13 025 000 din
Usluge održavanja knjigovodstvenog softvera 1 625 000 din
Usluge održavanja tekućeg sistema SMS naplate na serverima 7 900 000 din
Izrada protokola za nove provajdere na SMS sistemu naplate 3 500 000 din
Izrada i implementacija softvera za automatsko prepoznavanje registarskih tablica vozila putem optičkog prepoznavanja karaktera 9 500 000 din


2022. godina

U 2022 godini takvih spornih nabavki je 8 i u vrednosti su od ukupno 36 960 000 din

Malverzacije su takođe podvučene žutim slovima.

Kao što može da se vidi Parking servi je planirao da utrošu 36 960 000 din

Usluge održavanja knjigovodstvenog softvera 4 250 000 din
Usluge održavanja i nadogradnje C.W.A.T.-a aplikacije za analizu i prancenje aktivnosti vezanih za upotrebu SMS sistema i poslovanja JKP „Parking Servis“ Novi Sad 2 500 000din
Izrada Protokola za PDA uredjaje i SCAN CAR 3 300 000 din
E Faktura izrada sistema 2 000 000 din
Usluge nadogradnje poslovno informacionog sistema za potrebe naplate pokušaja uklanjanja vozila 2 500 000din
Izrada i implementacija softvera za automatsko prepoznavanje registarskih tablica vozila putem optičkog prepoznavanja karaktera 9 500 000 din

Uvidom u portal javnih nabavki.
https://jnportal.ujn.gov.rs/konzola
Naš portal ekskluzivno saznaje da je JKP Parking servis angažovao firme “radi usluga za odrzavanje higijene” i to dve G2 falcon 2017 doo Beograd i Trag Linije doo.


Daljom pretragom po internetu moze se utvrditi da se prva od gore navedenih firmi G2 falcon 2017 doo Beograd bavi
obezbeđenjem:
https://www.g2falcon.rs

Dok se druga Trag Linije doo čiji je vlasnik Vesna Urošević bavi konsaltingom, a obe pomenute firme se povezuju za Dančetom Uroševićem:
https://traglinije.com

Na kraju, uvidom direktno na sajt, dolazimo do sledećih zaključaka koji su napismeni i objavljeni na već pomenutom sajtu:

I eto srpski narode naš. Dok decu lečimo SMS porukama, živimo od prvog do prvog, i uživamo u bljuvotinama rijaliti šou programa koji nam ispijaju i to malo pameti što nam je ostalo, ovi iznad nas nam se smeju i bogate preko naših leđa. Dokle ćemo tako? Ko krade naše pare?

- Advertisement -

1 KOMENTAR

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Žena rođena sa pola srca rodila blizance

Jedna 36-godišnja žena, rođena sa samo jednom srčanom komorom, rodila je blizance u rimskoj univerzitetskoj bolnici Gemeli. Kako je objavila...

Obavezno pročitajte

Srodni članci