Gradiće se nova zgrada Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu, nalaziće se u Kampusu

Pokrajinski zavod za sport i medicinu raspisao je tender za izradu dokumentacije za izgradnju novog objekta ove ustanove.

Kako piše u tehničkoj dokumentaciji, novi objekat Pokrajinskog zavoda planiran je unutar Univerzitetskog kampusa, na mestu gde se trenutno nalazi rukometno igralište.

Projektno-tehnička dokumentacija trebalo bi da sadrži Idejno rešenje, Projekat za građevinsku dozvolu i Projekat za izvođenje.

Kako se navodi, planiraju se dva objekta. Jedan je predviđen da bude spratnosti prizemlje sa ravnim krovom na kom će biti multifunkcionalni teren sportskog borilišta.

Drugi objekat biće spratnosti prizemlje sa dva sprata, takođe sa ravnim krovom na kome je moguć smeštaj opreme i tehnička etaža.

U prizemlju ovog objekta će biti prateći sadržaji, kao što su različite vrste dijagnostike, pregleda i vežbi, a na drugim spratovima će biti kancelarije, edukativni prostori i zajedničke prostorije.

„Na ovaj način bi naša Ustanova gradnjom savremenog objekta specijalizovane namene rešila svoje dugogodišnje probleme, doprinosila i dalje razvoju sporta i fizičke kulture Vojvodine“, navodi se u dokumentaciji Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu.

Dodaje se i da je maksimalni rok za izradu projektno-tehničke dokumentacije do 120 kalendarskih dana.

Rok za podnošenje prijava ponuđača je 7. avgust.

- Advertisement -
Source021

Prokomentarišire

Najnovije vesti

“Mi i Vi: Tri godine kasnije…” JP “Pošta Srbije” i Institut za veštačku inteligenciju zajedno u budućnost

U prestižnom ambijentu univerzitetskog kampusa u Novom Sadu, Institut za veštačku inteligenciju Srbije obeležio je tri godine uspešnog rada....

Obavezno pročitajte

Srodni članci