Biće postavljen veliki ekran ispred Radničkog doma tokom tribine ProGlasa u Novom Sadu

Inicijativa ProGlas saopštila je da će tokom tribine u Novom Sadu zbog velikog interesovanja građana, ispred sale Radničkog doma, gde se tribina održava, biti postavljen veliki ekran.

Inače, organizatorima tribine nije omogućeno iznajmljivanje većeg prostora, dok su u Kragujevcu vrata zatvorena za dolazak predstavnika inicijative, odnosno, odbijen je zahtev za korišćenje sale„, saopštili su inicijatori ProGlasa.

Najavili su da će tekst i ciljeve inicijative, koji se tiču buđenja društvene svesti i izlaska na glasanje, u Novom Sadu predstaviti reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić, profesorka Ivanka Popović, profesorka Marijana Pajvančić, profesor Filip Ejdus, reditelj Srdan Golubović i novinar i voditelj Zoran Kesić.

Iza inicijative ProGlas stali su Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.

- Advertisement -
Source021

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Preventivni pregledi i ove nedelje u domu zdravlja na Limanu

Nova runda preventivnih pregleda za građane i građanke biće i ove nedelje, 10. decembra, u domu zdravlja na Limanu. Žene...

Obavezno pročitajte

Srodni članci