Google search engine

Zbog velikog interesovanja Hladno Pivo najavilo i drugi koncert u novosadskoj Hali 2

Nakon 35 godina aktivnog sviranja, snimanja albuma i koncertnih turneja, zagrebačka grupa Hladno Pivo najavila je dugačku koncertnu pauzu, na koju ide nakon velike i izuzetno uspešne koncertne godine kojom su i obeležili jubilej svog rada.

Kako se navodi u saopštenju Hale 2, zbog rekordno rasprodatog prvog datuma koji je, smatralo se do danas, bila jedina prilika da publika po poslednji put čuje Hladno Pivo u Novom Sadu, kultni zagrebački bend na opšte oduševljenje svojih fanova najavio je još jedan datum u Hali 2, a to je 7. oktobar.

Ono što je važno pomenuti, sam bend je naglasio da repertoar na ova dva koncerta neće biti isti, tako da će i sam događaj, kako zvučno, tako i vizuelno biti drugačiji i poseban u odnosu na onaj drugi, ali svakako na visini zadatka i spektakl, kako su i najavili organizatori iz Hale 2.

Hladno pivo, na čelu sa svojim frontmenom Miletom Kekinom, tri decenije od izlaska prvog albuma ostaju prepoznatljivi, upečatljivi, ali i dragi publici zbog beskompromisnosti, iskrenih i upečatljivih stihova, u kojima nema mesta kalkulaciji, naveli su.

Takođe, ono što je prepoznatljivo ovom bendu jeste zadržavanje stare publike i njihovo zajedničko sazrevanje, ali i pridobijanje novih poštovalaca rokenrol muzike, koji danas, u 21. veku, odrastaju uz muziku i tekstove Hladog piva.

„Ono što možemo da očekujemo je energičan, iskren i veliki spektakl koji će sigurno ostati upamćen kao jedan od najvažnijih koncerata Hladnog piva u našem gradu, o kojem će se pričati mnogo posle samog događaja. Pesme Jednim Osmijehom, Pitala si me, Ne Volim te, Ezoterija , Biološki Sat, su samo neki od hitova koji su pokazali da rok muzika nije isključivo stvar 20. veka, nego da se definitivno tiče i današnjeg vremena u kojem živimo i da će ih publika i to veče sa uživanjem slušati i pevati po poslednji put u godinama koje slede“, poručili su organizatori.

Sve je počelo 1987. godine u zapadnom zagrebačkom predgrađu Gajnice kada su se okupila četiri prijatelja Mile Kekin, Suba, Tedi i Zoki. a za Novosađane i Novosađanke će se završiti 7. i 8. oktobra u Hali 2, bar kada su u pitanju uživo susreti sa svojim omiljenim bendom. Dokaz da su Novosađani I Novosađanke veliki fanovi jeste i činjenica da su nastupali već ove godine, a koncerti koji nas čekaju u oktobru svakako će biti posebni kao i uvek kada je Hladno pivo u pitanju.

Ulaznice možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i preko onlajn servisa.

- Advertisement -
SourceGlediste

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Otvoren novi PerSu market u Novom Sadu: Brojni proizvodi na sniženju

U Novom Sadu je svečano otvoren 174. PerSu market. Ovo je ujedno deveti objekat ovog domaćeg trgovinskog lanca na teritoriji...

Obavezno pročitajte

Srodni članci