Voša dočekuje Zvezdu na „Karađorđu“: Evo koliko koštaju karte i kada mogu da se kupe

Fudbaleri Vojvodine dočekaće ekipu Crvene zvezde, u subotu, 25. novembra, u utakmici 16. kola domaćeg šampionata.

Prodaja ulaznica je počela u četvrtak.

Ulaznice po ceni od 1.500 (zapad), 800 (istok), 800 dinara (sever) i 800 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: na prodajnom mestu kompanije „Gigs Tix“ u Novom Sadu (Pariski magazin), od 09.00 do 19.30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Petak: na prodajnom mestu kompanije „Gigs Tix“ u Novom Sadu (Pariski magazin), od 09.00 do 19.30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; 

na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok;

u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, u petak, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever, kao i na kapiji severa pre početka utakmice u subotu. 

Karte za jug prodavaće se kod južne tribine.

Svako ko poseduje sezonsku kartu za zapadnu tribinu može uz nju da dobije još jednu besplatnu ulaznicu za ovu utakmicu u navijačkom šopu na dan utakmice,  da pokloni nekom koga želi da povede sa sobom.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena Zvezda.

Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedno lice će moći da kupi maksimalno četiri ulaznice.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.

Utakmica Vojvodina – Crvena Zvezda na programu je u subotu u 16 časova.

- Advertisement -
Source021

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Žena rođena sa pola srca rodila blizance

Jedna 36-godišnja žena, rođena sa samo jednom srčanom komorom, rodila je blizance u rimskoj univerzitetskoj bolnici Gemeli. Kako je objavila...

Obavezno pročitajte

Srodni članci