Google search engine

Vojvodina i Zvezda odale počast Siniši Mihajloviću

Crvena zvezda i Vojvodina su se na današnjoj utakmici u Beogradu još jednom oprostile od legendarnog igrača i trenera Siniše Mihajlovića, koji je preminuo u decembru posle duge borbe sa leukemijom.

Pred derbi 20. kola Super lige Srbije, na stadionu „Rajko Mitić“, mladi fudbaleri Zvezde su izveli performans i telima formirali broj 1969, godinu rođenja i 2022, godinu smrti Siniše Mihajlovića.

Prikazano je i Mihino tajno oružje – slobodni udarac, a za kraj je razvijena je njegova fotografija na centru terena, po ugledu na mečeve Lige šampiona. 

Utakmici prisustvuje i Mihajlovićeva porodica, brat Dražen, kao i sinovi Dušan i Nikolas, koji su dobili na poklon dresove Zvezde sa brojevima 11 i osam (broj koji je Siniša nosio u Bariju) i Vojvodine sa brojem 11.

Poklone su predali predsednik Zvezde Svetozar Mijailović i član šampionskog tima iz Barija Dragiša Binić, odnosno predsednik Novosađana Dragoljub Zbiljić.

Supruga Arijana se zahvalila na svemu priređenom u čast njenog muža.

Fudbaleri Voše su na teren izašli u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića, a oprema će nakon utakmice ići na aukciju, te će sav prihod od prodaje biti namenjen malom Novosađaninu Milošu Ćelapu koji boluje od leukemije.

Dresovi fudbalera Zvezde će biti takođe na aukciji, a novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

Utakmici na stadionu „Rajko Mitić“ prisustvuju i saigrači Mihajlovića – Dragiša Binić, Stevan Stojanović, Vladimir Jugović, Goran Vasilijević, Ivica Momčilović, kao i trener Ljupko Petrović.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je ranije danas da će se VIP tribina na zapadnoj strani stadiona „Rajko Mitić“ od sada zvati po Siniši Mihajloviću.

Mihajlović je sa Vojvodinom osvojio titulu, a potom sa Zvezdom titulu, Kup, Kup šampiona i Interkontinentalni kup. 

Preminuo je 16. decembra prošle godine od posledica leukemije, u 54. godini.

- Advertisement -
Source021

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Otvoren novi PerSu market u Novom Sadu: Brojni proizvodi na sniženju

U Novom Sadu je svečano otvoren 174. PerSu market. Ovo je ujedno deveti objekat ovog domaćeg trgovinskog lanca na teritoriji...

Obavezno pročitajte

Srodni članci