Google search engine

SNS sutra dobija novog predsednika: Najavio Vučić na mitingu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da od sutra neće biti predsednik Srpske napredne stranke.

„Ovo je poslednje veče koje vam se pobraćam kao predsednik SNS“, rekao je Vučić na mitingu „Srbija nade“ u Beogradu.

On je kazao da će od sutra Srpska napredna stranka imati nekog drugog na čelu, a on će biti samo „predsednik svih građana“, a ne predsednik političke partije.

Najavio je i da će ostati „veran i odan“ član SNS.

 

„Da ne brinete, ne idem ja nigde. Borićemo se za Srbiju zajedno“, kazao je Vučić.

Najavio je i da će za Vidovdan krenuti u formiranje „Pokreta za narod i državu“, a da će zamoliti SNS da bude „stožar svega toga“.

Prethodno je Vučić zamolio okupljene da spuste zastave i transparente, i pozvao ljude na minut ćutanja za žrtve stradale u masakrima u OŠ “Vladislav Ribnikar“, Duboni i Malom Orašju.

“Neki su tragediju pokušali da zloupotrebe – ne obični ljudi, jer kad se to desilo svi smo bili u šoku i svako od nas je hteo nešto da učini”, kazao je predsednik Srbije.

On je za učesnike protesta „Srbija protiv nasilja“ rekao da su pristojni ljudi, ali da će političari opozicije „ući u anale beščašća jer su zloupotrebili najveću tragediju našeg naroda“.

“Ti političari ne zaslužuju ni vaše zvižduke, zaslužuju samo prezir, a naš narod koji je hteo nešto da učini zaslužuje poštovanje”, kazao je Vučić.

Pozvao je na dijalog te političare, o kojima, kako kaže, „misli sve najgore“, i optužio he da žele samo da „sruše“ njega i Vladu Srbije.

“Prelaznih vlada neće biti, dok sam živ to vam neću potpisati, vlast će se birati na izborima, narodnom voljom”, rekao je Vučić.

- Advertisement -
Source021

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Otvoren novi PerSu market u Novom Sadu: Brojni proizvodi na sniženju

U Novom Sadu je svečano otvoren 174. PerSu market. Ovo je ujedno deveti objekat ovog domaćeg trgovinskog lanca na teritoriji...

Obavezno pročitajte

Srodni članci