Google search engine

POVRATAK NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Miloša Vučevića vuče mesto gradonačelnika

Prva ljubav zaborava nema

Uprkos tome što je bezmalo godinu dana Miloš Vučević postao Ministar vojni, i ne obavlja više funkciju gradonačelnika, kao da ga stare navike, obaveze i poslovi i dalje vuku.

Dok se zemlja suočava sa bezbednosnim rizicima i izazovima, Miloš Vučević se vraća na fabrička podešavanja i počinje da obavlja funkcije koje su, ruku na srce namenjene gradonačelniku Milanu Đuriću, ali izgleda da je ljubav prema mestu gradonačelnika, bezuslovna, apsolutna i večita, jer kako kaže ona stara poslovica: Jednom gradonačelnik, uvek gradonačelnik.

Da, možda ne postoji ova poslovica ali posle bivstovanja Miloša Vučevića na pomenutoj poziciji sigurno će se ukoreniti u narodu.

Elem, o čemu je zapravo reč?

Od kada je postao Ministar u Vladi republike Srbije, gospodin Vučević se u Novom Sadu i dalje pojavljuje pri otvaranju raznih gradskih manifestacija, dok Milan Đurić služi kao ukraz i opsena, čisto da se kaže da je on gradonačelnik dok izgleda lični interesi ili velika ljubav prema Novom Sadu Miloša Vučevića ne mogu da odvoje od Novog Sada.

Miloš Vučević je danas obišao petu generaciju polaznika političke akademije Fondacija Svetozar Miletić u Novom Sadu, dok u svojoj objavi navodi kako se nada da su tu novi mladi ljudi koji su uzdanica. Ono što zabrinjva jeste hešteg vladajuće partije.

Da li je gospodin Vučević Ministar odbrane svih građana i Srba u republici Srbiji, ili samo onih koji su u Srpskoj naprednoj stranci?

Stigao je sajam, stigao je sajam

Takođe, prisustvovao je i otvaranju otvaranju Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, dok je preko svog instagrama nastavljao da se bavi poslom gradonačelnika, a to je da poziva ljude da posete pomenutu manifestaciju, navodeći da je ponosan na svoj grad Novi Sad.

Apel

Profesionalna deformacija, ili nešto drugo ali molimo sve nadležne da reaguju i da poruče Milošu Vučeviću da više nije gradonačelnik Novog Sada, nego Ministar odbrane Republike Srbije i da se naša zemlja trenutno suočava sa brojnim izazovima, a da je on trenutno na jednoj od najznačajnijih funkcija u našem društvu i u našoj zemlji. Tri mandata gradonačelnika stvarno jesu pozamašna brojka, ali fiksacija i poistovećivanje sa radnim mestom nikako nisu dobra za bezbednost našeg naroda i zemlje.

- Advertisement -

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Krivična prijava za tinejdžera iz Novog Sada zbog lažnih dojava o bombama

Policija je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv 16-godišnjaka za kojeg se sumnja da je od 17. maja...

Obavezno pročitajte

Srodni članci