NADAL: Novak nikada neće biti voljen kao Rodžer i Rafa

Toni Nadal, nekadašnji trener Rafaela Nadala, a sada Feliksa Ože Alijasima, imao je zanimljivu opservaciju o tome zašto postoji averzija određenog broja navijača prema Novaku Đokoviću, iako je jedan od najboljih u istoriji tenisa.

Srbin je u Australiji osvojio gren slem titulu broj 22 i po broju najvećih trofeja izjednačio se sa Rafaelom Nadalom.

“Problem je što se Novak pojavio u vreme kada je već bilo uspostavljeno rivalstvo između Federera i Nadala. I ljudi su voleli njihove duele. On je bio novi klinac na ulicu, koji je na neki način kvario zabavu. Takođe i njegovo ponašanje na terenu zna da bude problematično. To su razlozi zbog čega nikada neće biti voljen kao Rodžer ili Rafa”, istakao je Nadal.

Toni se osvrnuo i na Novakovu rečenicu “da kada su drugi igrači povređeni oni su žrtve, a kada sam ja u pitanju onda je foliranje”.

“Ne treba neka posebna pamet pa da se zaključi da se to drugi odnosi na Rafaela, jer je on bio jedini povređeni igrač među kandidatima za titulu”.

Ipak Nadal je istakao da ceni sva Novakova dostignuća.

“On je veliki šampion. Uvek smo imali dobar odnos nas dvojica”, zaključio je Toni Nadal.

- Advertisement -
SourceN1

1 KOMENTAR

  1. Pa bolje i jest da ga vi fašisti nevolite… Koji ste vi ku.. c u njegovom a i našim životima… Bagra, vodi kući koga ti i slični volite…

Prokomentarišire

Najnovije vesti

“Mi i Vi: Tri godine kasnije…” JP “Pošta Srbije” i Institut za veštačku inteligenciju zajedno u budućnost

U prestižnom ambijentu univerzitetskog kampusa u Novom Sadu, Institut za veštačku inteligenciju Srbije obeležio je tri godine uspešnog rada....

Obavezno pročitajte

Srodni članci