JOŠ RADOVA: Od danas izmene saobraćaja i na Podbari, pogledajte detaljan plan

Od četvrtka, 16. marta zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vrelovoda u ulicama Skerlićeva, Zlatne grede, Đorđa Jovanovića i Save Vukovića doći će do privremene izmene režima saobraćaja.

Od sutra, 16. marta do 16. juna zabrana odvijanja saobraćaja važiće za ulice Zlatne grede (od Ulice Đorđa Jovanovića do Daničićeve ulice) i Skerlićevu.

Do 10. aprila saobraćaj se neće odvijati u Ulici Đorđa Jovanovića i to od Kosovske ulice do raskrsnice ulica Đorđa Jovanovića, Save Vukovića, Skerlićeve i Zlatne grede, i u Ulici Save Vukovića, od Ulice zemljane ćuprije do raskrsnice ulica Đorđa Jovanovića, Save Vukovića, Skerlićeve i Zlatne grede.

U periodu od 20. marta do 30. marta zbog radova u ulicama Branka Radičevića i Đorđa Zličića, određuje se privremena zabrana odvijanja saobraćaja na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića. Biće omogućena desna skretanja iz Kisačke ulice na Bulevar Jaše Tomića i iz Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.

Takođe, od 30. marta do 18. aprila određuje se izmena režima saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića, od Ulice Save Kovačevića do raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića, pri čemu će se saobraćaj odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci sa neparne strane Bulevara Jaše Tomića, sa po jednom saobraćajnom trakom po smeru. Biće omogućena leva i desna skretanja sa Bulevara Jaše Tomića u Kisačku ulicu.

Od ranije je na snazi izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, gde je, za potrebe izvođenja radova na izgradnji kružnog toka, zatvorena kolovozna traka u smeru ka keju, od TC Promenada, do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Privremena zabrana odvijanja saobraćaja važi i u Ulici dr Ivana Ribara (od Ulice Narodnog fronta do Ulice Blagoja Parovića), do 14. jula zbog radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže. U zoni raskrsnice Ulice Narodnog fronta i Ulice dr Ivana Ribara saobraćaj će se, u ovoj fazi radova, odvijati neometano.

Saobraćaj je obustavljen i u Ulici cara Lazara, u Futogu, na deonici od Ulice Branka Radičevića do Ulice Braće Bošnjak, dok budu trajali radovi na ovoj deonici.

Kako bi odvijanje saobraćaja bilo što bezbednije i ekonomičnije, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja i da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju„, napominju u Gradskoj kući.

- Advertisement -
Source021

Prokomentarišire

Najnovije vesti

“Mi i Vi: Tri godine kasnije…” JP “Pošta Srbije” i Institut za veštačku inteligenciju zajedno u budućnost

U prestižnom ambijentu univerzitetskog kampusa u Novom Sadu, Institut za veštačku inteligenciju Srbije obeležio je tri godine uspešnog rada....

Obavezno pročitajte

Srodni članci