Google search engine

Bravo! Novosađani još jednom pokazali da su primer humanosti i ljudskosti – slika dana sa Limana (FOTO)

Jedan od lepših prizora uslikan je sinoć u Fruškogorskoj ulici na Limanu, gde je “Stanica za ugrožene” bila prepuna stvari i hrane koju su Novosađani doneli za one kojima je neophodna.

Sugrađani su još jednom opravdali poruke “Budimo ljudi” i “Na mladima Srbija ostaje”. Ispod njih su se mogle videti desetine prepunih kesa, kao i odevni predmeti i uredno zapakovana hrana koja je bila okačena ispod samih poruka.

Podsećanja radi, na nekoliko lokacija u Novom Sadu postavljene su “Stanice za ugrožene” gde građani mogu da ostave hranu, odeću i sve ono što je najugroženijima potrebno, a njima predstavlja višak.

Stanice za ugrožene su postavljene na sledećim lokacijama: Trifkovićev trg, ugao Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice – Kod Futoške pijace, ulica Braće Popovića broj 8 – Sajam, kod restorana brze hrane. “Stanice” su postavljene i u ulicama Milenka Grčića broj 6, na Bulevaru Jovana Dučića 9 i u Fruškogorskoj BB, te ih sada ima ukupno šest u Novom Sadu.

- Advertisement -
SourceNS Uzivo

Prokomentarišire

Najnovije vesti

Nastavljeno suđenje devojčici iz Futoga za uznemirujući snimak na TikToku posle masovne pucnjave

Suđenje 14-godišnjakinji iz Futoga, koja se sumnjiči da je 11. maja na TikToku objavila sadržaj aludirajući na masovno ubistvo...

Obavezno pročitajte

Srodni članci